Nieuws update maart

Geplaatst op door Publanda

Hallo sportvrienden,

Tweede deel competitie is gelukkig weer begonnen. Welleswaar in afgeslankte vorm, want we hebben helaas weer een team moeten terugtrekken. Het derde elftal hebben we moeten opofferen. Het is ons niet gelukt met 35 spelers twee teams te laten voetballen elke zondag. Door een mix van blessures en er niet vol voor willen gaan waren we als bestuur genoodzaakt tot dit besluit. We gaan de rest van dit seizoen verder met het 1e en 2e team. Het 2e team zal worden geleid door Ferdy en Wesley, het 1e team zoals het was Trainer Henry Etten en leider Jakob Dijkstra.

Het 2e heeft inmiddels twee wedstrijden afgewerkt, tegen Groen/Geel uit en uit tegen Buitenpost. Beide wedstrijden werden verloren 4-1 en 6-2. Het 2e heeft het dit jaar zwaar omdat ze zijn in gedeeld in de 5e klasse. Het 1e heeft na de winterstop één wedstrijd gespeelt en wel tegen HH Combi uit Hooghalen/Hijken. Thuis was Fochteloo te sterk, na een 3-2 eindstand bleven de 3 punten in Fochteloo. Menno Drent maakte de 1-0, 10 min later was het al weer 1-1. Met deze stand werd de rust in gegaan. In de tweede helft maakte Jannes Duin de 2-1 maar ook niet lang hierna maakte HH Combi alweer gelijk. Uiteindelijk was Roy Klijnstra de match winnaar, ongeveer 5 minuten voor het eindsignaal maakte hij de welverdiende 3-2. Toch een welverdiende overwinning op een stugge ploeg die fysiek alles in de strijd gooide om het Fochteloo zo moeilijk mogelijk te maken. Door deze overwinning hebben we de voorlopige 2e plek ingenomen. Uit was de wijdstrijd tegen Zandhuizen afgelast door weersomstandigheden.

Tot zo ver het voetbal op het veld en even verder met wat randzaken. Voor de vereniging zijn we opzoek naar iemand die kan masseren en tapen, of hiervoor een cursus wil gaan volgen op kosten van de club. Steeds meer krijgen we signalen dat hier behoefte aan is binnen de club.

Ben jij diegene of weet je iemand die hier voor wil gaan meld je dan aan bij één van de bestuursleden.

Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Denk met ons mee en kijk om je heen voor iemand die hier interesse in heeft.

Zaterdag 10 Maart as. Is er een klussen dag gepland, hiervoor willen we alle leden en niet leden oproepen te komen. Zo een klussen dag is ieder jaar noodzakelijk om op en rond het sportpark de puntjes op de i te zetten.

Hiermee bedoelen we in eerst plaats het schoonmaken en plaatsen van reclame borden van onze sponsoren die middels deze borden ons veel geld opleveren wat nodig is de club naar behoren te laten draaien.

Onze club is te klein om alleen van de contributie te bestaan. Dan is het de bedoeling hier en daar wat snoeiwerk te verrichten in de boswal achter het speelveld. Voor een natje en droogje wordt gezorgd, meld je even aan zodat we kunnen inschatten hoeveel personen er komen.

Voor zo ver mijn verhaal, hopelijk gauw tot ziens op de klussen dag.

Namens bestuur.

Arjan Drent